WonderFlora Mozgás Éjszakája

Népszerű sportágak, sok-sok zene, és fergeteges hangulat – ezek fogadtak minket a Mozgás Éjszakája 2023-as rendezvényén. Idén először kerekesszékes futamot is szerveztek, melynek nagykövete Flóra, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdazó kislánya volt. Videók.

A kerekesszékes futam „kis nagykövetének” édesanyját megkérdeztük, hogy érezték magukat az első ilyen programon: „Flóra nagyon élvezte, nem is értem utol. Ez a futam betalált nála. Imádta” – mesélte Drávucz Rita. „Én videóztam, majd sprinteltem utána, aztán megint egy fotó, megint sprint… Együtt mozogtunk mindannyian, szuper jó kis csapat volt! Tolták rendesen:) Meglepődtem, milyen jól bírta Flóra. Néha kapott segítséget a fiataloktól, a végét is meghúzta nagyon a célig; elfáradt. De ez így van rendjén.”

Nézzétek meg videóinkat Flóráék futamáról…

…és a hajnalig tartó rendezvény hangulatáról!

Flóráékkal többször találkozhattok már oldalunkon. Számára a kerekesszék nem akadály, hogy sok-sok különórára járjon 🙂 Nekik köszönhető, hogy külön kereshetővé tettük a fogyatékossággal élőket fogadó különóra-helyszíneket – Drávucz Ritával készült interjúnk itt olvasható. Azt is megnéztük, hová jár Flóra falat mászni. WonderFlora történetét itt ismerhetitek meg.

Kapcsolódó bejegyzések