Több, mint 100 sportág, több, mint 20 féle hangszer, és mind-mind kipróbálható! Találkozhatsz olimpiai-, világ- és Európa-bajnok sportolókkal, és idén mi is ott leszünk, saját sátorral 😊! Találkozzunk szeptember 15-16-án!

Tudjatok meg mindent az ingyenes eseményről, és regisztráljatok a részvételhez egyénileg vagy intézményként!

Látogassatok el a Különórám.hu sátrához is, hátha összefuttok Vakonddal vagy K ügynökkel! 😉

Az évről évre megrendezett népszerű esemény célja, hogy minél több emberhez eljuttassa a sport pozitív üzeneteit, nem elméleti síkon, hanem a gyakorlatban. A kipróbálható több mint 100 sportág aktív tapasztalást, igazi sportélményt ad, s ezáltal pozitív irányba tudja befolyásolni a sporthoz való hozzáállást, viszonyulást. Nem feltétlenül azért, hogy a gyerekekből élsportoló, olimpikon váljon, hanem azért, hogy sikerélménnyel, örömmel gyakorolják a kiválasztott sportágat.

A kitelepülő sportágakat szakképzett edzők, a megjelenő hangszereket zenei oktatók segítségével lehet megismerni és kipróbálni.

A színpadokon izgalmas sportági bemutatókra, nyílt edzésekre, illetve színvonalas zenei koncertekre is sor kerül a két nap folyamán.

A több mint 100 sportág között biztosan megtalálhatóak lesznek majd hazánk legnépszerűbb és legsikeresebb sportágai, mint a labdarúgás, az úszás, a vízilabda, a vívás, a kézilabda és a kajak-kenu is.

Hazánk legkiválóbb élsportolói évről évre tiszteletüket teszik a Nagy Sportágválasztón, lehetőséget teremtve így a kicsiknek és nagyoknak, hogy a példaképekkel való találkozás egy életre szóló élményt és ez által kellő motivációt jelentsen a sportágválasztáshoz és a szabadidő, vagy esetlegesen a profi sporthoz való elköteleződéshez.

Idén biztosan ott lesznek: Dr. Kiss Gergely, Storcz Botond, Nagy László, Mocsai Tamás, Szűcs Luca, Szatmári András, Késely Ajna, Novák Ferenc, Marosi Ádám, Medveczky Erika, Mányoki Attila

Kapcsolódó bejegyzések