Újratöltve - a visszatérés, 2022

Honnan indult a Különórám.hu? Kiknek szól? Mi a célja? Mi történt a 2010-es indulás óta? Mi mindenben tud segíteni?

Kedves Mindenki!

2010-ben elindítottam “Magyarország első különóra-választó portálját” saját ötlet alapján, baráti és családi segítséggel, és sok-sok munkával.

Szépen is alakult minden: havi 15 ezer egyedi látogatónk volt akkoriban, és a Google keresésekben (fizetett hirdetések nélkül!) szinte minden feldolgozott témában az első pár találat között szerepeltek az anyagaink. A növekedést egy örömteli, váratlan fordulat állította meg: sok év után újra babát vártam, úgyhogy a kisfiamnak végre lett kistesója. Ekkor minden munkát félretettem, hogy megint kiélvezhessem egy kisgyerekkel töltött idő minden percét – boldogakat, és persze nehezebbeket egyaránt.

Viszont ez alatt a pár év alatt annyira elavult az oldal technikailag és design tekintetében, hogy csak komolyabb befektetéssel lett volna értelme foglalkozni vele. Úgyhogy csak tervezgettem-tervezgettem, nyitott szemmel-füllel jártam, hogy mit, hogyan érdemes csinálni egy jó weboldalon. És álmodoztam, hogy egyszer erre újra lehetőségem lesz.

Ez az “újra” most jött el:)

A régi célok mellé újak is bejöttek:

  • Legyen megtalálható MINDEN Különóra-tartó az oldalon – ezért ingyenes számukra bemutatkozó adatlapjuk szerepeltése.
  • Csak értékes, hasznos, szórakoztató tartalom legyen fent, a támogatott anyagok esetében is – hogy ezt garantálhassam, személyesen nézek át mindent, illetve saját interjúkat, fotókat, videókat rakunk fel.
  • Adjunk minél többet: gyakorlati segítséget, kedvezményeket a szülőknek és a különóra-tartóknak, és vidám, játékos, kedvcsináló tartalmakat a gyerekeknek.

És akik ebben most részt vesznek:

Kik vagyunk?

Miről szól a honlap?

Különórákat tartasz? Regisztrálj, és hozz létre INGYENES adatlapot!

Szeretnél cikkekben, fotógalériában, videóban bemutatkozni? Válassz a kiemelt megjelenési lehetőségek közül, vagy keress minket, hogy megtaláljuk a Neked való legidálisabb megoldást! Írj a szerkeszto@kulonoram.hu címre, vagy hívd a 06205227406-os számot!

Kapcsolódó bejegyzések