Évértékelő Vakonddal

Bemutatjuk Nektek újratöltött oldalunk első félévének legfontosabb mozzanatait és leglátogatottabb anyagait.

Májusi újraindulásunkkor felfedte magát K ügynök és L ügynök, és megkezdték küldetésüket: elkezdték toborozni az ország összes különóra-tartóját.

Megtudhattátok, hogy L ügynökünk civilben (Laci bácsiként) dalokat ír. Ezek közül megismerhettétek a Színek vagyunk-ot, és a Felülmúlni-t. Jövőre újabb szerzeményeit dolgozzuk fel, úgyhogy továbbra is érdemes lesz követni minket.

Ízelítőt mutattunk be Rita rajzaiból, melyeknek jövőre virtuális kiállítást tervezünk. Legtöbben az Ember az űrben című alkotását láttátok. Ha tetszenek a rajzai, like-oljátok őket hétfőnként Facebook oldalunkon; örülni fog neki!;)

Első támogatónkat, a Tópark Játszóházat interjúban és videóban is bemutattuk, és két sikeres akciót bonyolítottunk együtt. Várjuk további cégek jelentkezését, akiknek segíthetünk a népszerűsítésében!

A Szia, Életem! című mozifilm gyerek főszereplőjével és családjával közös kiránduláson készítettünk videót és interjút. Momó színészi tehetsége és elragadó karaktere mindenkit lenyűgözött.

Megismertük Drávucz Rita világbajnok vízilabdázót és kislányát, WonderFlórát. Flóra ugyan kerekesszéket használ, de számára ez nem akadály, hogy falat másszon, akrobatikus rocky-zzon és további különórákra járjon. Velük még biztosan fogtok találkozni!

Meghívtak bennünket az Esély Sportnapra, ahol számos speciális sportágat próbáltunk ki, például a vak asztaliteniszt. Itt szerzett élményeink hatására különóra-keresőnket úgy alakítottuk át, hogy a fogyatékkal élők számára elérhető lehetőségek is pár kattintással szűrhetők legyenek.

Legolvasottabb interjúnk a Momóékkal készült összefoglaló volt. Videóink közül L ügynök Felülmúlni című dalához készült klipünket láttátok a legtöbben. A különóra-tartói adatlapok közül az Articsóka Stúdió kapta a legtöbb kattintást, ami nem is csoda, hiszen cikkek és videók is tartoznak hozzá, és sokat szerepelt a címlapra kiemelve.

2023 fő feladata, hogy több ezer különóra-tartót mutassunk be – ezen fog dolgozni Csapatunk. A különóra-tartók pár perces regisztráció után már szerepelhetnek is nálunk, a szülőket pedig arra kérjük, ajánlják, majd értékeléssel segítsék még tovább az általuk legjobbnak tartott különóra-tartókat.

Vakondékkal jövőre egyre több helyen találkozhattok majd: pólókon, matricákon és rendezvényeken. Ügynökeink pedig küldetésük teljesítése közben akár a Ti különóráitokon is felbukkanhatnak!;)

Kapcsolódó bejegyzések