Kik vagyunk?

Flanek Éva

alapító-főszerkesztő

Imádok interjúkat készíteni, szervezkedni és ötletelni. 2010-ben, saját ötlet alapján indítottam a Különórám.hu-t. Mániám a friss levegő, rengeteget kirándulunk, biciklizünk, kutyázunk a családdal. (Részletesebben>>>)

Török Adél (és csapata)

szerkesztő&Jolly Joker

Facebook oldalunk, Instagram oldalunk és You Tube csatornánk lelke. Miután csatlakozott a csapathoz, naponta új és új tudományára derült fény: gyönyörűek a fotói, profik a videói, tud írni, rajzolni… Van egy kislánya és egy kisfia, akik miatt nagyon is érti, miről szól a Különórám.hu.

Rita

a kislányom (született 2011-ben)

Imád rajzolni, utál fényképezkedni, úgyhogy ő szinte sosem látható, annál inkább a rajzai:) Itthoni grafikus munkákat vállal. Kedvenc különórái: rajz, zongora, falmászás, játékos programozás.

Rózsa László

Laci bácsi, L ügynök

Rita alsós tanító bácsija, gitározik a matekórákon (is), szuperhősös és egyéb egyedi matekfeladatokat gyárt a gyerekeknek. Vakond, azaz K ügynök rajzolója és magyar hangja. (Részletesebben>>>)

K ügynök

a mindenre és mindenkire kíváncsi Vakond

Matekfeladatokban született, a járvány alatti lezárások alatt szerepelt először videókban. Aztán rájött, hogy nem csak a matek érdekli, hanem az összes különóra és különóra-tartó.

A Keve utcai iskola

azaz a dr. Béres József Általános Iskola

A „mi sulink”. Ihletet adó, szuper közösség, ahol még a szülők is különórákra járnak.

Patkó Péter

webfejlesztő, a Positive Design vezetője

“Az empatikus webes”, irtó jó vele együtt gondolkodni. Segít, hogy amit megálmodom, abból WordPress megoldások szülessenek.

Elek Ádám

a Marketing Prezident vezetője

Marketingesünk, a “tapasztalt vén róka”:) Pont erre van szükségünk, hogy hirdetéseink célba érjenek, és a Különórám.hu-t MINDENKI megismerje Magyarországon, sőt…:)

Segítenek még:

Bulcsú

a nagyfiam (született 2003-ban)

Segít a videószerkesztésben, és szól, ha nagyon elavult egy technikai ötletem:) Kedvenc különórája a falmászás, emellett szeret nagyokat biciklizni.

Gergő

a férjem

Itthon ő az “IT support team”… Együtt jártunk “spec matekra” a Berzsenyibe, azóta pedig “jóban-rosszban”:) Fotókon utál szerepelni, de az „Apa-űrlény” című Rita rajzon elég sok részlet stimmel:)

A friss levegős programok állandó résztvevői:

Hella

2021-ben, 6 hetesen érkezett a Tatabányai Menhelyről. Heten voltak a „H” alomban, teljesen különböző színben és fazonban 🙂

Holka

2023-ban, kb 5 hónaposan érkezett hozzánk, eredetileg Tessa néven, szintén a Tatabányai Menhelyről. Mielőtt hozzánk került, átvészelt egy életveszélyes vírusfertőzést.