Miről szól a honlap?

A Különórám.hu országos különóra-kereső adatbázis, sok-sok színes és érdekes kapcsolódó tartalommal.

Célunk, hogy MINDEN különóra-tartó – edző, magántanár, sportegyesület, zeneiskola, tánciskola, nyelviskola (a sor végtelen…) – megtalálható legyen nálunk. Épp ezért INGYENES számukra a bemutatkozó adatlap szerepeltetése.

De a Különórám.hu nem csak egy jól kereshető adatbázis, hanem a különórát kereső szülők és gyerekek számára értékes és szórakoztató cikkeket, fotókat, videókat felvonultató weboldal.

A gyerekeknek egy felmérés szerint napi három óra szabadidejük van, ennek az időnek egy részét fordíthatják különórákra. Emiatt nagyon fontos, hogy a különóra hasznos és kellemes időtöltést jelentsen, azaz élvezzék is az órákat, miközben fejlődnek. Mindenkinek ilyen különórákat kívánunk!

És hogy Kik vagyunk?

Érdekel a 2010-es indulás és a 2022-es újratöltés története?

Tetszik az oldal? Ajánld nekünk a különóratartódat vagy ajánld neki a Különórám.hu-t!

Szeretnéd megmutatni, milyen ügyesen zenél, sportol, rajzol, táncol saját csemetéd vagy a hozzád járó tehetséges gyermekek? Kíváncsiak vagyunk rá! Küldjetek fotókat, videókat, rajzokat, történeteket, és bemutatjuk!

Különórákat tartasz? Regisztrálj, és hozz létre INGYENES adatlapot!

Szeretnél cikkekben, fotógalériában, videóban bemutatkozni? Válassz a kiemelt megjelenési lehetőségek közül, vagy keress minket, hogy megtaláljuk a Neked való legidálisabb megoldást! Írj a szerkeszto@kulonoram.hu címre, vagy hívd a 06205227406-os számot!