Partnereink

Büszkék vagyunk a tartalmas együttműködésekre

NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ ÉS NAGY HANGSZERVÁLASZTÓ

A Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó eseményein évről évre minden szeptemberben és májusban több, mint 100 sportág és több, mint 20 féle hangszer próbálható ki. A rendezvényeiken keressétek a mi sátrunkat is!;)

ÉBTK TAN KER HÍR

ÉBTK TAN KER HÍR

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ a III. és IV. kerületi gyerekek különóráiról is számos videót készít; ezek segítenek kedvet csinálni sporthoz-zenéhez-tánchoz-rajzhoz, bemutatják a tehetségeket. Együttműködésünk keretében anyagaik egy részét a mi felületeinket is megtalálhatjátok, illetve készülnek közös produkciók is.

fodisz

FODISZ

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége szellemiségének alapja, hogy a fogyatékossággal élők világában a sport „több mint sport”, hiszen lehetőség is egyben, kivezető utat jelenthet, kapcsolódás a környezethez, a külvilághoz és barátok, értékes ismeretségek nyerhetők általa. Közös célunk, hogy ők is ugyanolyan könnyen találjanak hasznos és élvezetes különórákat a sport, a szabadidősport, az aktív élet területén, mint bárki más.

Wonderflora

WONDERFLORA & CMT ALAPÍTVÁNY

Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok saját kislánya, a kerekesszéket használó Flóra és Flóra sorstársai ügyében nap mint nap minden követ megmozgat. Nemcsak a CMT (Charcot-Marie-Tooth) nevű ritka betegségben érintett családokért dolgozik, hanem a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjáért is küzd. Megismerve őket, nem volt kérdés, hogy mi is támogatjuk a céljaikat.

Tópark Játszóház logó

TÓPARK JÁTSZÓHÁZ

Bérelhető, privát játszóház, max 50 gyerek részére, szülinapi különteremmel. A környéken hatalmas zöldterület sportolási lehetőséggel. Szuper hely, kipróbáltuk:) Olvassátok, nézzétek meg a velük készült anyagainkat!