Partnereink

Büszkék vagyunk a tartalmas együttműködésekre

NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ ÉS NAGY HANGSZERVÁLASZTÓ

A Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó eseményein évről évre minden szeptemberben és májusban több, mint 100 sportág és több, mint 20 féle hangszer próbálható ki. A rendezvényeiken keressétek a mi sátrunkat is!;)

NYELVISKOLÁK SZAKMAI EGYESÜLETE

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) az igényes nyelvoktatás védelmében szakmai minősítési rendszert alakított ki. Minőségi garanciával rendelkező tagnyelvviskoláikat különösen jó szívvel ajánljuk oldalunkon.

ÉBTK TAN KER HÍR

ÉBTK TAN KER HÍR

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ a III. és IV. kerületi gyerekek különóráiról is számos videót készít; ezek segítenek kedvet csinálni sporthoz-zenéhez-tánchoz-rajzhoz, bemutatják a tehetségeket. Együttműködésünk keretében anyagaik egy részét a mi felületeinket is megtalálhatjátok, illetve készülnek közös produkciók is.

fodisz

FODISZ

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége szellemiségének alapja, hogy a fogyatékossággal élők világában a sport „több mint sport”, hiszen lehetőség is egyben, kivezető utat jelenthet, kapcsolódás a környezethez, a külvilághoz és barátok, értékes ismeretségek nyerhetők általa. Közös célunk, hogy ők is ugyanolyan könnyen találjanak hasznos és élvezetes különórákat a sport, a szabadidősport, az aktív élet területén, mint bárki más.

Wonderflora

WONDERFLORA & CMT ALAPÍTVÁNY

Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok saját kislánya, a kerekesszéket használó Flóra és Flóra sorstársai ügyében nap mint nap minden követ megmozgat. Nemcsak a CMT (Charcot-Marie-Tooth) nevű ritka betegségben érintett családokért dolgozik, hanem a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjáért is küzd. Megismerve őket, nem volt kérdés, hogy mi is támogatjuk a céljaikat.

Tópark Játszóház logó

TÓPARK JÁTSZÓHÁZ

Bérelhető, privát játszóház, max 50 gyerek részére, szülinapi különteremmel. A környéken hatalmas zöldterület sportolási lehetőséggel. Szuper hely, kipróbáltuk:) Olvassátok, nézzétek meg a velük készült anyagainkat!